Η οθόνη από τους αρχιτέκτονες DMOA στο Bierbeek, Βέλγιο

Η οθόνη από τους αρχιτέκτονες DMOA στο Bierbeek, Βέλγιο

Εργο:Η οθόνη
Αρχιτέκτονες:Αρχιτέκτονες DMOA
Τοποθεσία:Bierbeek, Βέλγιο
Περιοχή:4.736 τετραγωνικά πόδια
Φωτογραφίες από:Luc Roymans

Η οθόνη από τους αρχιτέκτονες DMOA

DMOA Architects,ένα βελγικό βασισμένο στούντιο αρχιτεκτονικής, έχουν σχεδιάσειΗ οθόνη– ένα σύγχρονο σπίτι που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την θέα των όμορφων αξιοθέατων από κάθε χώρο μέσα του. Είναι στενό, μεγάλο και ψηλό, αυτό το σπίτι βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία που προσφέρει ατελείωτες απόψεις για το καταπράσινο τοπίο του Bierbeek στο Βέλγιο. Δυστυχώς, υπάρχει μια εταιρεία φορτηγών ακριβώς δίπλα της, οπότε πρέπει να λειτουργεί ως οθόνη που καλύπτει το θόρυβο και τις απόψεις του γείτονά της.

Το σαλόνι τουΗ οθόνηαπολαμβάνει μέγιστη θέα στο καλύτερο μέρος του τοπίου χάρη στη γωνία με την οποία κόβεται το οπίσθιο τέλος της κατοικίας. Το σχήμα του κτιρίου φυσικά προέκυψε από τις συνθήκες, επομένως είναι πολύ απλό στο σχεδιασμό, ενώ τα παράθυρα είναι μεγάλα και συνειδητά εμφυτεύονται για να δημιουργήσουν μια αίσθηση ότι πλαισιώνουν το τοπίο.

Ένα όμορφο οικόπεδο με ατελείωτες απόψεις … αλλά δυστυχώς δίπλα σε μια εταιρία φορτηγατζήδων.
Τοποθετήσαμε ένα στενό, μακρύ και ψηλό σπίτι στην άκρη της άκρης του αγροτεμαχίου.
Το ίδιο το κτίριο λειτουργεί ως οθόνη για να καλύψει τον άσχημο, θορυβώδη γείτονα.

Η δεξιά πλευρά του σπιτιού έχει μια τυφλή πρόσοψη, ενώ η άλλη πλευρά ανοίγει ελεύθερα προς έναν μεγάλο, ηλιόλουστο κήπο, όπου υπάρχουν λίγα στοιχεία από το στόλο και το συνοδευτικό βρυχηθμό. Ή πώς τα πάντα καταλήγουν σε μια άτυπη επιλογή εμφύτευσης και όγκου … Το κεφάλι του μακρού όγκου περιέχει το γκαράζ και είναι κλειστό προς το δρόμο. Πάνω βρίσκονται τα παιδικά δωμάτια, εδώ ο τόμος πήρε μια στροφή προς τα αριστερά και ένα μεγάλο παράθυρο. Με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά μπορούν να θαυμάσουν την θέα από τα κρεβάτια τους. Μπόνους: δίνει μια ωραία δυναμική στο μπροστινό ύψος. Το πίσω άκρο του όγκου κόβεται υπό γωνία και είναι πλήρως τζάμια. Με αυτό τον τρόπο, το σαλόνι απολαμβάνει το μέγιστο μέρος του πανοράματος. Το σχήμα του σπιτιού που φυσικά προέκυψε από τις συνθήκες, είναι έντονο στην απλότητα του.

Αρχιτέκτονες DMOA

Like this post? Please share to your friends:
Αφήστε μια απάντηση

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: